Az alvás mint az óvodai, iskolai teljesítményt meghatározó tényező
1 student
39 000 Ft
(0 Review)

Szakmailag megalapozott felmérések, valamint különböző statisztikák alátámasztják, hogy napjainkban sok gyermek és fiatal küzd komoly alvászavarokkal, amelyek hosszabb távon rendkívül károsan befolyásolják egészségi állapotukat, életminőségüket, negatív hatással vannak teljesítőképességükre, magatartási problémákat okozhatnak. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelő alváskörnyezetet legyenek képesek kialakítani a saját maguk számára és pihentető alvásban legyen részük mindennap. Ehhez kíván segítséget nyújtani egy újonnan kidolgozott pedagógus-továbbképzési program.

Az alapítási engedély száma: 766/7/2019.

Hol hasznosítható az elsajátított tudás?

A továbbképzés során a pedagógusok megismerik az alvás élettani sajátosságait a különböző korosztályokra vonatkozóan. Képessé válnak felismerni az alváshiány tüneteit és az alvászavarok jeleit a tanítványaik esetében. Relaxációs gyakorlatokat, technikákat sajátítanak el, melyeket átadhatnak a tanítványaiknak és a szülőknek. Mérőeszközöket, módszereket ismernek meg, melyek az alvási szokások felméréséhez nyújtanak számukra segítséget. A továbbképzésen részt vevő óvodapedagógusok, tanítók, tanárok, valamint a nevelő és oktató munkát segítő munkakörben foglalkoztatott dolgozók a megszerzett ismereteket közvetlenül át tudják majd adni a tanítványok és a szülők számára.

A továbbképzés célcsoportja

Pedagógusok (óvodapedagógusok, tanítók, tanárok), valamint felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkező, a nevelő és az oktató munkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatott dolgozók.

A jelentkezés feltételei

Minimum 5 év pedagógus gyakorlat, valamint felsőfokú iskolai végzettség, a nevelő és az oktató munkát közvetlenül segítő foglalkoztatott munkakörben eltöltött szakmai gyakorlat.

A továbbképzés óraszáma: 30 óra.
A pontértéke: 30 pont a pedagógus-továbbképzési rendszerben.
A továbbképzés tanúsítvánnyal zárul

Jelentkezési határidő:

A továbbképzés kezdete: 2020. február 14. péntek
A továbbképzés vége: 2020. február 28. péntek
A továbbképzés ütemezése: 2020. február 14. péntek, február 21. péntek, február 28. péntek
A továbbképzés díja: 39.000 Ft

Az Ön Kapcsolattartója:

Babics Anett
képzési koordinátor

kepzes@donteshozok.hu

+36 30 332 7587

 

Jelentkezés:

A tematika jelenleg üres

Előadó

0.00 átlag 0 értékelés alapján

5 pont
0%
4 pont
0%
3 pont
0%
2 pont
0%
1 pont
0%